+31(85)40 11 24 3 info@leadcreators.nl

Over ons

Nieuwe technieken leiden tot nieuwe aanpakken

LeadCreators is in 2016 ontstaan uit WM2O Marketing, een b2b online marketingbureau die zich de afgelopen jaren gespecialiseerd heeft in de techniek van ip marketing. Deze techniek is de basis geworden waarop alle marketing inspanningen worden aangepast. Immers als duidelijk is dat bedrijven uw website bezoeken op basis van b.v. een Adwords advertentie, Nieuwsbrief of Direct Mailing kan je concluderen dat er enige vorm van behoefte is.

Veel verkopers houden niet van koude acquisitie. Leadcreators maakt koude acquisitie warm!

Ervaring met SalesFeed

Door de jaren lange ervaring met de vele klanten die SalesFeed gebruiken, bleek dat er in veel gevallen extra hulp nodig is bij het benutten van de mogelijkheden van SalesFeed en de waarde die het levert. Tevens werd duidelijk dat het opvolgen van de Leads voor velen een uitdaging is. Veel verkopers houden niet van telefonisch acquisitie en richten zich daarom vooral op bestaande klanten en grijpen netwerkgelegenheden aan om aan business te komen. De echte ‘hunters’ zijn zwaar in de minderheid. LeadCreators heeft diensten ontwikkelt rondom de techniek van ip marketing met SalesFeed. Wij leggen het eerste contact met uw potentiële klant en zorgen voor de juiste synergie met uw sales afdeling.

Esther

Esther

Directeur / Eigenaar

Ik ben Esther en eigenaar van Leadcreators. Met een klein team van enthousiaste Leadcreators helpen wij bedrijven met de opvolging van hun leads. We verdiepen ons in uw bedrijf, in wat u uniek maakt en bespreken hoe u wilt dat potentiële klanten worden benaderd. De persoon die voor u belt zal geen vreemde zijn. We komen bij u langs om kennis te maken met uw bedrijf en de mensen voor wie we afspraken maken. Belangrijk is de klik die we moeten hebben voor een goede samenwerking.

  • SalesFeed 90%
  • Liquid Content 40%
  • b2b online marketing 40%
  • Trainingen & begeleiding 65%
  • Lead creatie 85%
Gysbert

Gysbert

Trainer consultant

Ik ben Gysbert en neem bij LeadCreators de trainingen en begeleiding op me. Samen bekijken we hoe de waarde van SalesFeed beter kan worden benut. Ik geef producttrainingen en begeleid trajecten rondom lead automation, koppelen van klanten- en prospectslijsten, ondersteuning bij CRM koppelingen en inrichting van liquid content. Als b2b online marketing consultant help ik campagnes meetbaar te krijgen. Ik werk hiervoor samen met de bureaus die de werkelijke campagnes maken.

  • Salesfeed 100%
  • Liquid Content 80%
  • b2b online marketing 85%
  • Training en begeleiding 80%
  • Leadcreation 35%

Bekijk onze referenties of ga direct naar onze diensten

Direct naar referentiesDirect naar Diensten