+31(85)40 11 24 3 info@leadcreators.nl

EVA Solutions B.V.

EVA Solutions levert EVA Bezoekersregistratie. Een digitaal bezoekersregistratie systeem dat het schriftje op menig balie vervangt. Grote voordeel van digitaal registreren is dat de privacy van uw bezoekers gewaarborgd is, het u een professioneel uiterlijk geeft en u bij calamiteiten altijd digitaal een actueel leesbaar overzicht van uw bezoekers heeft. EVA onderscheid zich door haar totaal concept en haar kennis van processen en procedures rondom veiligheid van bezoekers. Hierdoor worden bedrijven voorzien van goed advies en goede begeleiding.

Project beschrijving

EVA Bezoekersregistratie is in de basis een klant van WM2O die de volledige commerciële organisatie op zich heeft genomen. Website, top posities in google, zoekmachine advertenties, DM en LinkedIn campagnes leveren meer dan voldoende website verkeer. LeadCreators gaat verder waar WM2O stop. LeadCreators beheert SalesFeed en selecteert de bedrijven die voldoende tijd hebben doorgebracht op de website. De bedrijven worden opgevolgd en in Pipedrive CRM opgenomen. Er worden informatie mails gestuurd en afspraken gemaakt. Doelstelling is afspraken voor demo’s.

LeadCreators beheert onze SalesFeed omgeving en volgt de website leads op. We krijgen erg vaak complimenten over de wijze waarop het contact gelegd wordt. 40% van de gebelde bedrijven wil informatie en ongeveer 18% wil direct een afspraak voor een demo. We zijn zeer tevreden en bevelen ze van harte aan.

Marco Schutz

Directeur , EVA Solutions B.V.

Project Details

Client: EVA Solutions B.V.
Datum: on going
Taken: SalesFeed beheer, opvolging leads, informatie sturen en afspraken maken
Informatie: www.bezoekersregistratie.net

SalesFeed

Kennis maken?