+31(85)40 11 24 3 info@leadcreators.nl

Heeft u een uitdaging aan het opvolgen van SalesFeed leads?

Wij starten het gesprek met uw prospects!

Laat geen leads meer lopen!

Herkend u deze uitspraak: “Ik heb geen tijd om leads op te volgen.” Verkopers zijn altijd gelegitimeerd druk met allerlei werkzaamheden. Hierdoor blijven enorme kansen liggen. LeadCreators neemt de opvolging uit handen en zorgt voor een continue lead stroom.

We gebruiken SalesFeed als bron voor lead creatie. Wij zorgen niet alleen voor de classificatie van klanten en leads, maar volgen ook op. We verrijken CRM, sturen informatie en maken goede kwaliteit afspraken. Wij onderscheiden ons door minder uren te besteden aan acquisitie op betere kwaliteit leads. Afhankelijk van uw branche en propositie resulteert deze aanpak in wel 300% betere scores dan koude acquisitie.

Wij zijn een echt verlengstuk van uw verkooporganisatie en ontwikkelen een aanpak die past bij uw bedrijf, uw product en uw markt. Wij zijn als uw eigen medewerker en onderdeel van het team. We verdiepen ons in uw materie, in wat u uniek maakt, zijn betrokken en gedreven om succesvol te zijn. Zo zijn we in staat om maximaal rendement te halen uit uw sales & marketing activiteiten.

Leadcreation Business

U heeft goede kwaliteit websiteverkeer. Klanten en leads vinden uw website en oriënteren algemeen of zoeken gericht naar uw product of dienst. LeadCreators doet waar u geen tijd voor heeft. Wij volgen op wat u segmenteert als prospect.

LeadCreation Professional

De capaciteit ontbreekt u voor het opvolgen van nieuwe leads? Wij volgen prospects op die uw website hebben bezocht. Uiterst doeltreffend. We leggen contactgegevens en gespreksverslagen vast in een LeadCRM als onderdeel van Salesfunnel management en leggen e-maillijsten aan.

Leadcreation Enterprise

LeadCreators volgt prospects op die uw website hebben bezocht. We sturen informatie per mail of brochures per post, volgen op en maken afspraken. We verzamelen e-mailadressen van contactpersonen t.b.v. e-mail marketing en voeren de regie over uw website verkeer. We beheren de live chat en behandelen de eerste aanvragen op de website.

Heeft u hulp nodig bij het opvolgen van uw website leads?