+31(85)40 11 24 3 info@leadcreators.nl

De ontwikkelingen bij SalesFeed blijven continue doorgaan. Soms achter de schermen en soms om het gemak van de gebruikers nog verder te verbeteren. Een doorn in het oog voor velen was de lastige gebruikerscode en de lange toegangscode en het feit dat er maar 1 gebruiker mogelijk was. Daar is met de nieuwe gebruikersbeheer module een eind aan gekomen.

Er kunnen nu meerdere gebruikers aangemaakt worden en per gebruiker kunnen rechten worden toegekend. Dit betreft:

  • toegang tot het dashboard
  • toegang tot de bedrijfsoverzichtpagina en daarmee de bedrijfsdetailpagina’s
  • het maken en aanpassen van Triggers
  • het maken en aanpassen van variaties met de Liquid Content module
  • het  gebruik van de Content Grouping module
  • instellingen beheren
  • gebruikersbeheer zelf

Per licentie kunnen maximaal twee personen administrator zijn. Alleen zij kunnen andere gebruikers aanmaken en rechten toekennen. De gebruiker ontvangt een e-mail met een link om een wachtwoorden aan te maken.

Transitieperiode 1 januari – 25 mei
Licenties die voor 1 januari 2018 in gebruik zijn genomen, kunnen inloggen met de algemene accountnaam om SalesFeed te gebruiken.

Op of rond 25 mei 2018 kan door in te loggen met de algemene accountnaam, alleen nog gebruikersbeheer worden uitgevoerd. Voor het gebruiken van de verschillende functionaliteiten, moet dan worden ingelogd als een gebruiker.

Bekijk de video hieronder voor gedetailleerde uitleg.

Meer ondersteuning nodig?

8 + 7 =